uitgevoerde ProjectenHieronder een kleine selectie van de projecten onderhanden en/of afgerond door BOUW[d]Park Avenue (2022)78 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: LIV / Klokgroep

Website www.parkavenue-nijmegen.nlWaterfront te Harderwijk (2021-2022)55 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen, appartementen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: LIV / Trebbe

Website www.nieuwbouw-waterfront.nlJonkheren te Leerdam (2021-2022)20 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: LIV / Van der Helden

Website www.devijfheeren.nlSchuytse Schans te Arnhem (2021-2022)26 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: LIV / Klokbouw

Website www.schuytse-schans.nlOp Zuid te Zetten (2021-2022)20 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: LIV / Van der Helden

Website www.opzuidinzetten.nlKerkwijk te Didam (2021-2022)30 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: LIV / Klokbouw

Website www.kerkwijk-didam.nlDe Regisseur te Nijmegen (2020 - 2021)82 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen en vrijstaande woningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: LIV / Stam en de Koning

Website www.deregisseurzuiderveld.nlSoetegarde te Nijmegen (2019)34 Woningen in verschillende typen; Patiowoningen, tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: Reinbouw (2019)

Website https://www.woneninsoetegaerde.nl/Erf aan de Weide fase 2 te Arnhem (2018)27 Woningen in de volgende typen; tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen en vrijstaande woning.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: Van Wijnen Arnhem B.V. (2018)

Website www.erfaandeweide.nl/Baron van Wassenaerpark te Bennekom (2017)66 Woningen in de volgende typen; Patiowoningen, tussenwoningen, hoekwoningen, twee onder een kap woningen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: Van Wijnen Arnhem B.V. (2017)

Website www.nieuwbouw-baronvanwassenaerpark.nlDe Weezenlanden te ZwolleAan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, tegen de Stadsgracht, wordt de alom bekende ziekenhuislocatie Weezenlanden her-ontwikkeld naar een hoogwaardig nieuwbouwproject met circa 290 woningen. In het plan zal een mix komen van woonhuizen en enkele appartementen gebouwen. De woningen worden ontwikkeld in de marktsegmenten vrije sector koop, luxe huur en corporatie-huur. Deelproject bestaande uit 11 grachtenpanden en 12 herenhuizen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: Steenaart en de Jong (2016/2017)De Heerentuin te ArnhemDe unieke 5 herenhuizen zijn direct gelegen aan de rustige en brede Rosendaalsestraat. De bebouwing ademt een typische karakteristieke jaren '30 sfeer uit. De huizen liggen op steenworp afstand van het bruisende centrum en gelegen nabij het Sonsbeekpark.

De herenhuizen zijn direct gelegen naast de herbouwde oorspronkelijke St. Jansschool die recent is opgeleverd in de vorm van vier moderne en markante stadswoningen, waarbij het unieke karakter van de school is behouden.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: Kuiper Bouw Arnhem (2016/2017)Hollands Huissen te HuissenIn de wijk Loovelden in Huissen ontwikkelde en bouwde Trebbe in opdracht van Bouwfonds 27 fraaie herenhuizen in het deelplan Tuindorp-West.Het project kenmerkt zich door korte woningblokken. Hierdoor zijn er veel hoekwoningen. De architectuur is karakteristiek en lieflijk te noemen. Een stijl die het Amsterdamse architectenbureau Mulleners + Mulleners als geen ander kenmerkt.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding - tekenwerk

Opdrachtgever: Steenaart & de Jong (Trebbe) (2016)De Markies te WaalwijkAangenaam wonen in Waalwijk

Op de unieke locatie van Landgoed Driessen ten westen van Waalwijk smelten stad en landschap samen. Hier wordt sinds 2002 gewerkt aan nieuw wonen én nieuwe natuur. 44 woningen in plandeel C: De Markies.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)Leeuwse veld te Beneden LeeuwenWonen in Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen betekent rustig, landelijk wonen, op 10 minuten van Tiel en 20 minuten van Nijmegen! Vrij en landelijk wonen in ruime woningen met grote tuinen voor een scherpe prijs.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)Buitentuinen te Etten-LeurPlandeel de Buitentuinen maakt deel uit van de uitbreidingswijk Schoenmakershoek Oost te Etten-Leur. Het deelplan ligt aan de oostkant van de wijk. Plan Buitentuinen bestaat uit 3 fasen met in totaal 30 tweekappers en 1 halfvrijstaande woning...


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)Sonse Hout te Son en BreugelAan de rand van Son en Breugel ligt het nieuwbouwproject Sonniuspark. Op één van de mooiste locaties in Sonniuspark aan de Bijenlaan verrijst project Sonse Hout met 30 bijzondere woningen in verschillende typen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)Jacobskamp te Den DungenDe nieuwe woonwijk Jacobskamp aan de noordzijde van Den Dungen op steenworp afstand van Den Bosch is bewust ontworpen om mensen ‘samen’ te laten leven. Voor jong en oud, in dorpse en eigentijdse bouwstijlen, voor huurders en kopers, in een rij, vrijstaand of tweekapper. Eigenlijk gewoon: voor elk wat wils.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)De kwekerij te HengeloDe nieuwe woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo. Vanuit De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)De Brink te SonOp initiatief van Wooninc. realiseert Van Wanrooij 16 starterswoningen in plan De Brink in de nieuwe wijk Sonniuspark in Son en Breugel.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)Schaepserf te VeenendaalIn nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost realiseert Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling diverse deelplannen met een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen waaronder Schaepserf. Van starterswoningen tot royale gezinswoningen, voor ieder wat wils!


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)Westerhei te NieuwendijkWesterhei ligt direct tegen de bestaande dorpskern van Nieuwendijk aan met alle basisvoorzieningen binnen handbereik. Het is een ruim opgezette wijk met aan de noordzijde de Ippelseweg met zijn weidse uitzichten zo vlakbij de Biesbosch.


Bouw[d]: Kopersbegeleiding

Opdrachtgever: VKKB (2015/2016)