طراحی و ساخت آلاچیق و مبلمان محوطه



روش کاری ما



آلاچیق را می توان در انواع فضا به کار برد، مانند آلاچیق باغ، آلاچیق بام سبز، آلاچیق محوطه سازی، آلاچیق پارک و تقریبا در تمام محوطه های خارج از ساختمان می توان با اهداف مختلف اقدام به ساخت آلاچیق کرد. آلاچیق کمک بسیاری به بهبود کیفیت محیط می کند و با خلق فضایی دلپذیر باعث ایجاد نقطه کانونی در محیط خود می شود. آلاچیق را با انواع مختلف مصالح و ترکیب آن ها با هم می توان ساخت، مانند آلاچیق چوبی، آلاچیق فلزی، آلاچیق سیمانی، آلاچیق فرفروژه و سایر مصالح معمول.

ما ابتدا با مصاحبه و آشنایی با نیاز و سلیقه شما، برای انتخاب مناسب ترین گزینه به شما مشاوره می دهیم. پس از انتخاب نوع و سبک آلاچیق ما اقدام به اندازه گیری زمین و سپس طراحی آلاچیق می کنیم. پس از تایید طرح بسته به نوع انتخاب، یا آلاچیق را در محیط کارگاهی ساخته و سپس برای نصب ارسال می کنیم، یا با ارسال مصالح مورد نیاز، ساخت آلاچیق در سایت مورد نظر آغاز می گردد. در هر دو نوع اجرا معمولا به زیر سازی و استحکام محل نصب آلاچیق نیاز است. حتی در آلاچیق های متراژ بالا با سقف سنگین، برای رعایت ایمنی و تامین امنیت شما، ما فونداسیون نقطه ای و در برخی موارد فنوداسیون نواری در سایت احداث می کنیم. امنیت شما خط قرمز کار ماست.





انواع آلاچیق



برای آلاچیق می توان انواع مختلف طبقه بندی را در نظر گرفت. ولی ما بر اساس سبک طراحی آنها را دسته بندی می کنیم.
بر اساس سبک طراحی، آلاچیق ها را میتوان به آلاچیق سنتی، آلاچیق مدرن، پرگولا، آلاچیق زندگی و آلاچیق های قابل حمل دسته بندی کرد.
آلاچیق های سنتی معمولا شکل هندسی منتظم و نمای چوبی دارند. در این گونه آلاچیق ها سقف شیروانی بسیار متداول است. سقف آلاچیق می تواند چوبی، انواع سفالی، از جنس نی و الیاف طبیعی و یا سازه های معماری مانند گنبد های بتنی یا آجری باشد.
آلاچیق های مدرن ساختاری مکعبی، هندسی غیر منتظم و یا محنی دارند. سازه این آلاچیق ها معمولا با فلز ساخته می شود و از تزیینات مینیمال در آنها استفاده می شود. سقف این آلاچیق ها معمولا مسطح می باشد.
پرگولا به نوعی از آلاچیق گفته می شود که سقف آن کاملا پوشیده نیست وسقف نقش سایه بانی یا اصطلاحا شیدر دارد. پرگولا ها معمولا با ترکیب گیاه بالارونده فضای رویایی را خلق می کنند. با استفاده از گیاهان رونده در پای ستون های آن بعد از مدتی سقف به صورت طبیعی پوشیده می شود. از گیاهان متداول می توان به انواع یاس رونده و درختان انگور رونده اشاره کرد.
آلاچیق زندگی دارای امکاناتی مانند مبلمان راحتی و فضای نشیمنی مانند خانه، آشپزخانه محدود و رختکن می باشد. این آلاچیق با ترکیب استخر و آبنما فضای بسیار جذاب برای شما خلق می کند و مناسب اقامت تابستانی است. در این نوع می توان تدابیری برای استفاده زمستانی از آلاچیق پیش بینی کرد.
آلاچیق های پرتابل یا قابل هم دارای سازه ای جمع شونده، انعطاف پذیر و سبک هستند که این امکان را می دهد در هر مکانی مانند کمپ های تابستانی قابل استفاده باشند. سقف این آلاچیق ها معمولا از جنس پارچه های سبک نایلونی می باشد که مقاومت خوبی هم در برابر بارش ها دارد.






قیمت آلاچیق



هزینه تمام شده آلاچیق به عوامل بسیاری مانند متراژ، نوع و کیفیت مواد مصرفی، نوع مبلمان و سایر موارد وابسته است. برای کمک به شما درباره تخمین قیمت انواع آلاچیق، هزینه های عمده در ساخت آلاچیق را توضیح می دهیم، در محاسبه قیمت سقف هزینه ها مد نظر بوده اند و هزینه های اجرا هم در آنها محاسبه شده است:

سازه آلاچیق شامل، فونداسیون، ستون ها و تیرهای سقف می باشد. فونداسیون عموما به شکل محدود برای آلاچیق های بزرگ، با ارتفاع سقف بالا و جاهایی که شدت وزش بالاست کاربرد دارد. هزینه فونداسیون در موارد معدودی بیشتر از یک میلیون تومان می شود. قیمت ستون ها فلزی که مقاومت ترین نوع سازه هستن معمولا مبلغی بین هفتصد هزار تا یک میلیون و پانصد هزار تومان هزینه دارند. البته برای آلاچیق های بسیار بزرگ این مبلغ به هفت میلیون تومان هم می رسد. تیر های فلزی سقف هزینه ای بین پانصد هزار تومان تا دو میلیون تومان نیاز دارند.

روکش چوبی سازه که معمولا زیباترین و گرانترین نوع پوشش هستند، به ازای هر متر مربع محاسبه می گردند. چوب مورد استفاده در این کار قیمتی معادل شصت هزار تومان تا سیصد هزار تومان دارند. که معمولا برای سایز متوسط آلاچیق ده تا سی مترمربع چوب مورد نیاز است.

کف پوش چوبی که مورد استفاده قرار می گیرد با توجه به میزان تردد باید مقاومت بالایی در برابر فشار و سایش داشته باشند. به توجه به اینکه آلاچیق در محیط بیرون قرار دارد، استفاده از هرگونه محصول فرآوری شده چوبی از جمله ام دی اف به هیچ عنوان توصیه نمی شود. چرا که تجربه نشان داده حتی با کیفیت ترین محصولات از این دست عمر کوتاهی در محیط بیرونی دارند. کف پوش چوبی، قیمتی بین دویست هزار تا پانصد هزار تومان دارند. توجه داشته باشد در صورت امکان استفاده از کفپوش گران قیمت گزینه پیشنهادی ما این نوع از کف پوش است، چراکه علاوه بر زیبایی فوق العاده این نوع عمری بسیار طولی چند ده ساله دارند و به راحتی قابل ترمیم و نوسازی هستند.